Bag om

HejlsNorLøbet.dk

- Løb nor om

Deltagere til HejlsNorLøbet

SÅDAN STARTEDE HEJLSNORLØBET

 

En kold vinterdag for lidt over 11 år siden var der en (red. Jan Ellegaard), som sagde: "Hvaeh, skulle vi ikke prøve at lave et lokalt løb herude i de smukke omgivelser omkring Hejls", og han fik hurtigt solgt idéen og fik en lille skare af ivrige lokale løbere bag sig.

 

Egentlig var optakten nok "Sundhed i 6094", hvor rigtig mange lokale borgere kom ud af starthullerne og fik prøvet kræfter med en masse forskellige idrætsgrene. Der blev spillet krolf, windsurfet,  lavet stolegymnastik, dyrket stavgang og ikke mindst oprettet løbehold. Det var så stor en succes, at rigtig mange fortsatte  bagefter, især med løb.

 

Samarbejde med Hejls-IF, opbakning og sponsorer

Vi gik sammen med Hejls-IF og lagde løbet som startskud til sommerfesten, og det er nu blevet en fast tradition. Det første år var styregruppen bag HejlsNorLøbet derfor yderst tilfredse med, hvis  der bare kom 100 deltagere.  Vi talte sammen, hvem vi måske regnede med kom, og da løbsdagen var afsluttet, havde ikke færre end 350 personer deltaget i vores lille løb - en kæmpe succes blev det, og det gav os blod på tanden til at fortsætte.

 

De efterfølgende år har der været omkring +/- 450 deltagere hver gang helt fra Bov i syd til Aarhus i nord og selvfølgelig en kæmpe lokal opbakning. Middelfart Sparekasse var hovedsponsor 5 år i træk, og det var vi super glade for. Vi har også lokale sponsorer som Lægehuset i Hejls, Dagli'Brugsen i Hejls, og Ellegaards Landkøkken. Men der er plads til flere, så har du også lyst til at støtte os så kontakt os endelig!

 

Hvad støtter HejlsNorLøbet så?

Overskuddet har vi hvert år givet tilbage til lokalområdet. Det første år fik den nye Multihal 25.000 kr. til hjælp til etablering af hallen, og året efter fik de 20.000 kr., som var øremærket til kickboxingsudstyr og musikanlæg.  Vi har også doneret 20.000 kr. til hjælp til etablering af den nye fællesplads,  som skal ligge i Hejlsminde. Mountainbikerne i Hejls Idrætsforening har fået 5.000  kr. i tilskud til tøj, og spejderne i Hejls har fået 10.000 kr. i tilskud til et nyt telt.

 

Det er i 2020 11. gang, vi skal afholde HejlsNorLøbet, og vi har ingen planer om at blive kæmpe store  - nej, så hellere et lille hyggeligt løb med plads til alle - både barnevogne, bedsteforældre, stavgængere og løbere -  store som små.

 

De bedste hilsener fra Hejls Idrætsforening og styregruppen bag løbet.

 


Copyright © All Rights Reserved - Communic8.it